Dutch Automotive Parts

Pasvorm autostoelhoezen voor bedrijfswagens

IN SAMENWERKING MET DUTCH AUTOMOTIVE PARTS

Pasvormhoezen voor bedrijfswagens

Naast stoelen en banken bieden wij ook andere interieurdelen aan voor uw bedrijfswagen. Zo hebben wij in maart 2016 besloten om in samenwerking met JT Autobekleding & Stoffering het bedrijf Dutch Automotive Parts op te zetten. Eén van de producten die Dutch Automotive Parts aanbiedt en die u ook bij Boomkamp Trading kunt verkrijgen zijn pasvormhoezen voor bedrijfswagens.

Onze pasvormhoezen zijn ideaal om de originele bekleding van uw bedrijfswagen te beschermen en zijn vervaardigd uit hoogwaardige zwarte stof of kunstleder waardoor ze robuust, maar toch comfortabel zijn.

Daarnaast zijn de hoezen voorzien van een zeer goede pasvorm zodat ze perfect aansluiten op de originele stoelen en/of banken van uw bedrijfswagen, zowel voorin als achterin. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen, of bent u wellicht op zoek naar iets specifieks? Neem dan gerust contact met ons op.

IN SAMENWERKING MET DUTCH AUTOMOTIVE PARTS

Pasvormhoezen voor bedrijfswagens

Voor duurzame pasvorm autostoelhoezen met een goede pasvorm bent u, in samenwerking met Dutch Automotive Parts, bij ons aan het juiste adres.

Onze stoelhoezen zijn ideaal om de originele bekleding van uw bedrijfswagen te beschermen en zijn vervaardigd uit hoogwaardige zwarte stof of kunstleder waardoor ze robuust, maar toch comfortabel zijn.

Daarnaast zijn de hoezen voorzien van een zeer goede pasvorm zodat ze perfect aansluiten op de originele stoelen en/of banken van uw bedrijfswagen, zowel voorin als achterin. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen, of bent u wellicht op zoek naar iets specifieks? Neem dan gerust contact met ons op.

DE VOORDELEN VAN DUTCH AUTOMOTIVE PARTS PASVORMHOEZEN OP EEN RIJTJE

Gegarandeerd de perfecte pasvorm

Doordat de stof of het (kunst)leder waaruit de hoezen worden vervaardigd met behulp van een CNC snijmachine worden gesneden is er praktisch gezien vrijwel geen afwijking of verloop mogelijk. De stoelhoezen sluiten daarom perfect aan op de stoelen of banken van het voertuig. Bijkomend voordeel van het werken met een CNC machine is dat er telkens nieuwe modellen aan het systeem kunnen worden toegevoegd, waardoor we in feite voor vrijwel ieder model een passende hoes kunnen vervaardigen, ongeacht hoe nieuw of oud het voertuig is.

100% veilig

Bij het vervaardigingsproces van de stoelhoezen maken wij gebruik van een speciaal soort garen zodat de hoezen bij een eventuele aanrijding openscheuren, net zoals het geval is bij de originele bekleding. Hierdoor kunnen de airbags gewoon hun werk blijven doen en wordt er dus geen afbreuk gedaan aan de veiligheid van uw bedrijfswagen. 

Bij grote oplages kunnen wij in overleg tevens uw bestelde hoezen door een externe partij laten testen zodat de veiligheid nog eens extra gegarandeerd kan worden. In dit geval kunnen wij de hoezen dan ook voorzien van een bijbehorende certificering, waardoor ze ook voor eventuele doorverkoop aan derden geschikt zijn.

Comfortabel en hygiënisch

Onze stoelhoezen zijn, mede dankzij de gebruikte materialen, zeer comfortabel, waardoor ze ook prima geschikt zijn voor lange ritten. Omdat de hoezen in de meeste gevallen vrijwel de hele originele stoelen of banken bedekken blijven beschermd tegen vuil en vlekken. Bovendien zijn de hoezen eenvoudig schoon te maken en zijn ze vanwege hun kleur minder vatbaar voor viezigheid dan het vaak lichte originele interieur van het voertuig.

Snelle bevestiging

Alle stoelhoezen van Dutch Automotive Parts zijn eenvoudig op de originele stoel of bank van uw voertuig te bevestigen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het gebruik van randen en kappen zoals die op de originele stoel of bank ook aanwezig zijn. De haken en/of klittenbandstroken die verder nodig zijn voor de bevestiging zijn overigens in de hoes verwerkt, zodat het geheel in één keer op zijn plek kan worden geplaatst, zonder bijkomende losse onderdelen.

De beste kwaliteit

Om de originele stoel of bank van uw voertuig te beschermen en de duurzaamheid te waarborgen, worden onze hoezen vervaardigd uit enkel kwalitatief hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan diverse soorten stof, maar ook aan kunstleder en echt leder. Zo kunnen wij niet alleen een perfect passende stoelhoes garanderen, maar ook een duurzame oplossing voor het behoud van uw voertuig.

Autostoel hoezen voor diverse merken bedrijfswagens

Eenvoudige montage van de autostoelhoes

456 verschillende Autostoelhoezen

Door het ruime aanbod is er voor bijna elke bedrijfswagen een autostoelhoes beschikbaar

Verschillende kleuren en materialen

Kunstleder, stof, zwart, grijs, antraciet

Een autostoelhoes nodig voor uw bedrijfswagen?